HUISREGELS

 

01 Voor het sporten / trainen

 

Voor het sporten / trainen check je in bij de receptie of meld je je aldaar.

 

Voor het sporten / trainen berg je jassen, tassen en andere persoonlijke eigendommen op in een van de kleedkamers en / of lockers.

 

02 Tijdens het sporten / trainen

 

Tijdens het sporten / trainen draag je schone, bovenal gepaste sportkleding en schone sportschoenen die uitsluitend binnen gedragen worden.

 

Tijdens het sporten / trainen gebruik je een schone handdoek op alle machines, apparaten en banken.

 

Tijdens het sporten / trainen gebruik je uitsluitend een goed sluitende drinkfles of bidon.

 

Tijdens het sporten / trainen gebruik je de beschikbare machines, apparaten en andere trainingsmaterialen uitsluitend waarvoor ze bedoeld zijn.

 

Tijdens het sporten / trainen ga je voorzichtig en bedachtzaam om met de beschikbare machines, apparaten en andere trainingsmaterialen.

 

Tijdens het sporten / trainen leg je dumbbells, barbells en alle andere gewichten en trainingsmaterialen gecontroleerd neer.

 

Tijdens het sporten / trainen maak je zo min mogelijk gebruik van je mobiele telefoon.

 

03 Na de oefening / training

 

Na de oefening / training laat je alle machines, apparaten, banken en andere trainingsmaterialen schoon en droog achter.

 

Na de oefening / training berg je dumbbells, barbells en alle andere gewichten en trainingsmaterialen die je gebruikt hebt op.

 

04 Na het sporten / trainen

 

Na het sporten / trainen neem je eventueel een korte verfrissende douche, zonder aanverwante activiteiten, en droog je jezelf af in de douchecabine.

 

05 Te allen tijde

 

Te allen tijde ben je niet onder invloed, of in het bezit van, drank, hard- en / of softdrugs op of in de directe omgeving van het terrein van Barbells & Fitness.

 

Te allen tijde vinden er geen gewenste en / of ongewenste intimiteiten plaats op of in de directe omgeving van het terrein van Barbells & Fitness.

 

Te allen tijde volg je instructies van het personeel direct op.

 

Te allen tijde behandel je alles en iedereen binnen Barbells & Fitness met fatsoen en respect.

 

06 Tot slot

 

Bovenstaande huisregels zijn geformuleerd als gewenst gedrag binnen Barbells & Fitness en een aanvulling op de algemeen geldende normen en waarden. Gedrag sterk afwijkend van deze regels wordt beschouwd als ongewenst. Bij ongewenst gedrag kan op grond van bovenstaande huisregels de toegang tot Barbells & Fitness tijdelijk of permanent, met of zonder waarschuwing, ontzegd worden.

 

In het geval er strafbare feiten plaatsvinden op of in de directe omgeving van het terrein van Barbells & Fitness wordt er altijd en direct aangifte gedaan bij Politie Leudal.